GEÇMİŞTEN GELECEĞE

AC ANODES 1951 yılında Ekspres Döküm sanayi olarak, Ayvansaray’da hizmete başlamıştır. 1985 yılında İMES Sanayi Sitesine geçmesi ile birlikte Alter Döküm adını almıştır. 1991 yılında Altın Çıpa Metal Sanayi adı altında; 2018’den itibaren AC ANODES adıyla faaliyetlerine devam etmektedir. Ürünlerimiz, siz müşterilerimize yükselen kalite anlayışımız, artan üretim hacmimiz ve uzman teknik ekibimizle, kalite standartları sertifikalarına uygun olarak sunulmaktadır.

NELER YAPARIZ

Bronz, kızıl burç ve Alüminyum dökümlerin yanı sıra, Çinko ve Alüminyum anotlar da, çeşitli sektörler için, modelli döküm olarak, bünyemizde üretilmektedir. Aynı zamanda, makine sanayi ve benzeri sektörlere hitaben, pirinç, bakır ve endüstriyel plastikler de tarafımızdan tedarik edilmektedir. Bu vesile ile, bu günkü kaliteye ulaşmamızı sağlayan müşteri ve çalışanlarımıza, bilhassa teşekkür ederiz.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlayarak; teknoloji ve mesleki bilgi olarak sürekli gelişmeye; yüksek kalitede, çevreye ve toplum saygılı, çalışanların mutlu olduğu bir ortamda üretim yapmaya çalışmaktadır.

Müşterilerin belirttikleri teknik özellikler çerçevesinde ürün imal etmek; malzeme, teknoloji ve imalat konusunda çözümler üreterek onlara katkıda bulunmak; yüksek kalitedeki ürünü optimum koşullarla sunmak; ürün ve hizmetlerimizle daima müşterilerimizin yanında olmak AC Anode’nin vizyonunu oluşturur.

KISA KISA
YURTDIŞI SATIŞI90
MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ99
İSTENİLEN ÜRÜNÜ ÜRETME98
EN İYİ FİYATLANDIRMA95
EKİP ÜYELERİMİZ

SALES

Satış Yönetimi

Email: [email protected]/en

İbrahim KÜÇÜK

Yönetici

Email: [email protected]/en

Hüseyin

Yönetici

Email: [email protected]/en